PESCA D’ILLES – Hi ha moltes aranyes de cap negre i albacores

PESCA D'ILLES - Hi ha moltes aranyes de cap negre i albacores - pesca dilles hi ha moltes aranyes de cap negre i albacores

pesca-dilles-hi-ha-moltes-aranyes-de-cap-negre-i-albacores

pesca-dilles-hi-ha-moltes-aranyes-de-cap-negre-i-albacores-01

Hi ha moltes aranyes de cap negre… i albacores!

Els nostres amics de PESCA D’ILLES estan preparant una sèrie de reportatges, i cada vegada que surten estan capturant aranyes de cap negre precioses. S’estan convertint en les grans animadores de les pescades de fons. Aquesta de la foto és del passat divendres fent curricà de platja a Alcúdia. No deixeu de provar amb calamar, entren com a dimonis!
Per cert que el dissabte l’equip de PESCA D’ILLES també va anar al canal de Menorca i va observar molta activitat, entre les fondàries de 600 i 900 metres. Un peix espasa i una mola de llistats varen saltar ben a prop de la barca, però no hi va haver sort amb les picades.
L’aigua ja s’ha encalentit i les albacores ja són per aquí, per la zona de Formentor. Per cert que per dissabte AEMET i Windguru anunciaven força 3-4 de nord-est, i durant tot el dia la mar va estar plana com un plat. Només al final es va aixecar una mica. Misteris de la meteorologia.

Tothom que posi a punt els equips de curricà que ja hi som!

Si voleu ser subscriptor de Pesca d’Illes, només heu de fer click en aquest enllaÇ SUSCRIPCIONS PESCA D’ILLES. A partir del mes d’inici de la subscripció rebreu la revista còmodament a l’adreça que ens indiqueu.

Si teniu cap dubte, podeu enviar un correu electrònic a info@pescadilles.com o telefonar al 669837949.