Este Domingo 31/07/2016 Ca’n Sion en Gent de la Mar

Este Domingo 31/07/2016 Ca'n Sion en Gent de la Mar - este domingo 31072016 can sion en gent la mar

Hace unas semanas salimos a pescar albacoras por la zona de “Ses Mamelles” y a bordo estaba con nosotros Pedro Carbonell y el equipo de Gent de la mar.

Pasamos un día extraordinario con ellos. En el reportaje que se emitirá este Domingo 31/07/2016 a las 21:35 en IB3 contamos la historia de nuestro negocio, “Ca’n Sion” un negocio de pesca deportiva y submarina fundado en el año 1878, 138 años abierto al publico por el que han pasado 4 generaciones y es muy posible que una quinta en un futuro siga con este centenario negocio.

También estuvimos hablando sobre la carrera deportiva de mi padre “Andrés López Smit”, 25 años dedicados a la competición de pesca deportiva. Sobre su extenso palmares ademas de ganar varios títulos mundiales por equipos destacan sus 2 veces campeón del mundo individual en embarcación fondeada en el año 1984 y 1995.

No os lo perdáis estamos seguros que os gustara…

Aquí tenéis el avance que IB3 ha colgado en su web del programa de este Domingo en GENT DE LA MAR

Aquesta setmana, a Gent de la mar, Pedro Carbonell s’embarca amb la família López, propietaris de l’emblemàtica tenda de pesca Can Sion, amb més de 130 anys d’història; pescaran bacores amb canya.

Manolo Barahona farà un poc de peix roquer i prepararà unes sopes de peix a vorera de la mar amb els seus amics des Port des Canonge. I Tomeu Orell participarà en la trobada de barques tradicionals de s’Estalella. De fet s’embarcarà a l’emblemàtic llaüt l’Alzina, que torna a la mar després d’una estada llarga al taller. Navegaran a vela i contemplaran unes vistes espectaculars.

Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa. Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar. Ells són els protagonistes de Gent de la mar, un programa amb un denominador comú, l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per Manolo Barahona i Pedro Carbonell.

Gent de la mar, s’emet el diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i amb l’etiqueta #GentDeLaMar i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.